بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

قرنطینه ۹ میلیون نفر در چین در پی شیوع ویروس جدید!

سرزمین اصلی چین امروز بیش از ۱۵۰۰ ابتلای محلی کرونا را ثبت کرد که بیشترین میزان از زمان شیوع اولیه سراسری آن در این کشور در آغاز سال ۲۰۲۰ است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 12
کد خبر: ۱۲۵۸۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، در بحبوحه افزایش موارد جدید ابتلا به کووید-۱۹ مقامات چین دستور قرنطینه ۹ میلیون نفر از ساکنان شهر چانگچون را صادر کردند.

مقامات چین روز گذشته (جمعه) اعلام کردند: با توجه به افزایش موارد جدید ابتلا به کووید-۱۹ در شهر چانگچون واقع در شمال شرق این کشور ۹ میلیون نفر از ساکنان این منطقه قرنطینه شدند.سرزمین اصلی چین بیش از ۱۵۰۰ ابتلای محلی جدید کرونا را در روز شنبه گزارش داد که بالاترین میزان از زمان شیوع اولیه این بیماری در آغاز سال ۲۰۲۰ است و در حالی است که شیوع سویه اُمیکرون باعث شده شهرهای سراسر چین به تشدید محدودیت‌ها رو بیاورند.

به نوشته رویترز، ۵۸۸ ابتلای روزانه در چین به مراتب کمتر از ابتلای روزانه بسیاری از کشورهای دیگر بوده، اما روند رو به افزایش آن می‌تواند برنامه «پاکسازی پویا» پکن برای سرکوب هرچه سریع‌تر سرایت را پیچیده کند.

به گفته مقامات بهداشتی، این کشور ۱۰۴۸ ابتلای محلی بدون علائم را در روز جمعه گزارش کرده که چین آن‌ها را به عنوان موارد تایید شده طبقه‌بندی نمی‌کند، در حالی که یک روز قبل از آن ۷۰۳ مورد بود.

چند شهر چین اقداماتی مانند لغو رویدادهای گروهی، راه‌اندازی دوره‌های آزمایش جمعی و توقف کلاس‌های حضوری مدارس را انجام داده‌اند. استان «جیلین» در شمال شرقی، یکی از مناطق به شدت کرونازده، اعلام کرد که شهردار شهر جیلین و یک بخشدار در «چانگچون» مرکز استان را برکنار کرده است.

مقامات چانگچون به همه مشاغل غیرضروری دستور داده‌اند که فعالیت خود را متوقف کنند و نُه میلیون ساکن آن را از ترک مجتمع‌های مسکونی خود برای فعالیت‌های غیر ضروری منع کرده‌اند. اقدامات مشابهی در مناطق شهری جیلین هم اعمال شده است.

در جلسه روز جمعه کارگروه دولتی که هماهنگ‌کننده اقدامات چین در مقابل همه‌گیری کروناست، گفته شد که همه مناطق باید اقدامات پیشگیرانه و کنترلی را تشدید کرده و این را به عنوان سیاسی اصلی خود تلقی کنند.

تلویزیون دولتی چین اعلام کرد: نتایج پیش‌گیری و کنترل که به سختی به دست می‌آید، نباید اجازه داده شود که از بین برود. رها نکنید، قاطعانه به این نکته پایبند باشید که نمی‌توان شاهد بازگشت اپیدمی در مقیاس وسیع بود.

خیزش کرونا در چین در حالی است که خبرگزاری یونایتدپرس اواسط بهمن بر اساس آمارهای جهانی گزارش داد، چین،کشوری که منشا اولیه کرونا در سال ۲۰۱۹ بود، طی یک سال گذشته هیچ موردی از مرگ و میر کرونا را ثبت نکرد.

کارشناسان سیاست «تحمل صفر» دولت پکن در برابر کرونا، قرنطینه شهرهای بزرگ، آزمایش‌های گسترده و واکسیناسیون را از عوامل اصلی موفقیت چین در مهار کرونا می‌دانند./فارس

ارسال نظر